Over Kassas Services

Kassa's Services is een dynamisch bedrijf dat gespecialiceerd is in verkoop, programmeren en onderhouden van al uw kassasystemen, horeca en retail voor midden - en kleine bedrijven. Naast het programmeren en leveren van Kassa's systemen, leveren wij ook computers, laptop's en toebehoren aan particulieren en bedrijven.
Of het nu over slechts enkele kassa's gaat of een netwerk van een paar honderd, Kassa's Services verzorgt het gehele traject van advies tot en met implementatie. Van incidentele ondersteuning tot en met volledig onderhoud.
Kassa's Services levert u een oplossing op maat, gericht op de structuur, wensen en ideeën van uw organisatie en is een betrouwbare partner voor het gehele kassassysteem van uw bedrijf.
Daarnaast zijn wij ook leverancier van allerhande randapparaturen en toebehoren, zoals geldlades, muntsorteerders, valsgelddetectoren, kassarollen,…

Huren & Leasen

Huren:
Wij verhuren eenvoudige tot uitgebreide kassasystemen  voor korte en/of lange periode. U kunt ons contacteren voor uw evenementen of beurzen.

Leasen:
Dient u een kassasysteem aan te kopen? Financier uw investering met een leasingplan, een flexibele lening op afbetaling voor korte en middellange termijn.
U kan ook uw kassasysteem of touchscreen leasen.

Aarzel niet om ons te contacteren!